Tjejer – kom i form!

Då var det dags att fälla upp den bärbara datorn och återgå till vardagens rutiner så här efter alla storhelger. Mina rutiner det är ju att blogga som de flesta av er säkert känner till. Tänk att jag som är en kvinna på 40 + har börjat på gym. Det trodde jag aldrig skulle hända. Jag har ju länge kämpat med vikten och otaliga är alla de dieter som jag provat, alltifrån banandieten till flygvärdinnedieten, inget har hjälpt. Men så hörde jag talas om ett kvinnogym i Helsingborg som heter Curves. Det var min arbetskamrat Marianne som berättade för mig om att hon hade börjat där, och att hon på ett enda träningspass brände hela 500 kalorier. Hon berättade att hon gått ner flera kilo i vikt och samtidigt hade det roligt under tiden. Hon hade inte ändrat på kosten, endast börjat att träna. Det här tänkte jag att jag också ville prova på, och nu har jag varit en flitig besökare på Curves den senaste månaden och jag har gått ner hela fyra kilo i vikt. Ett kilo i veckan, detta är ju helt fantastiskt! 

 

Det som är så himla bra med att träna på Curves, det är för att detta är ett kvinnogym med olika slags möjligheter till träning och det sker i grupp med en tränare som finns där hela tiden, ifall man behöver instruktioner. Man kan komma precis som man är utan att känna sig dum för att man har “fel” kläder eller är för gammal. Detta är ett gym som passar alla tjejer och kvinnor i Höganäs eller i Helsingborg. Det handlar inte bara om “jag” utan om oss i gruppen när vi tillsammans tränar för att må bättre. Oavsett om syftet med träningen är att gå ner i vikt, eller för att stärka sina muskler är Curves Stället! 

Du gillar kanske också...